ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya Yeşilgiresun'dan 2 yerli oyuncu geliyor...

Pınar Karşıyaka'ya Yeşilgiresun'dan 2 yerli oyuncu geliyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya Yeşilgiresun'dan 2 yerli oyuncu geliyor...

Yeşilgiresun Belediyespor'u çalıştıran Aleksandar Trifunovic'i coach, takım menajerliğine de aynı kulüpten Birtan Saka'yı getiren Pınar Karşıyaka, www.karsiyakahaber.com ‘un yazdığı ancak Pınar Karşıyaka yönetiminin yalanladığı “Paket Transfer” haberi gerçekleşiyor…

3 gündür İzmir'de bulunan oyuncu menajeri ve şirket ortağı Atilla Emrullah (Ati Koç) ile menajer Bora Sancar kulüp başkanı Mutlu Altuğ ile Pınar Karşıyaka Şube Başkanı Süleyman Serdar Alemdar ile sık sık bir araya gelerek yerli transferler için Yeşilgiresun Belediyespor'da oynayan pivot Emircan Koşut ve uzun forvet Metin Türen için söz kesti.

Menajerler Yeşilgiresun Belediyespor’da oynayan gençleri de önerdi. Bu konuda net bir karar çıkmadı. Ancak görüşme devam ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı yıldız hentbolcular Türkiye ikincisi
Sonraki Haber İskelede kedi kurtarma operasyonu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?