ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya transfer yasağı

Pınar Karşıyaka'ya transfer yasağı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya transfer yasağı

FIBA, Pınar Karşıyaka'ya, Justin Carter'ın kesinleşmiş alacağı yüzünden transfer yasağı koydu.

Yeşil kırmızılı ekibin ABD'li oyuncuya 94 bin, menajerine 20 bin, dosya masrafları için de 10 bin dolar olmak üzere 124 bin dolar (yaklaşık 470 bin TL) ödeme yapmadan kadrosuna yeni transfer gerçekleştiremeyeceği bildirildi. 

Pınar Karşıyaka'da ligde 13, Euroleague'de 8 maçta forma giydikten sonra ayrılıp Çin'in Guangdong Southern Tigers takımına transfer olan Carter, yeşil kırmızılı kulüpten alacağının yanı sıra kazanç kaybı yaşadığı gerekçesiyle 350 bin dolar tazminat talep etmişti. Yeşil kırmızılı takım, Carter'ın Çin'deki sözleşmesinin 5 aylığına 250 bin dolar olduğunu, oyuncunun mali kayıp yaşadığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını FIBA'ya kanıtlayınca tazminat ödemekten kurtulmuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Ortak aklın'' ikinci kitabı
Sonraki Haber Büyükkarcı: 347 bin alacağım var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?