ANA SAYFA > SPOR > PINAR KARŞIYAKA'NIN PRİMLERİ UNUTULDU

PINAR KARŞIYAKA'NIN PRİMLERİ UNUTULDU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PINAR KARŞIYAKA'NIN PRİMLERİ UNUTULDU

Pınar Karşıyaka, Türkiye Kupası şampiyonluğunun üzerinden 5 ay geçmesine rağmen Karşıyaka Belediyesi'nin söz verdiği primleri alamadı.

Eski Belediye Başkanı Cevat Durak, Başkent'teki finalde Anadolu Efes'i mağlup ederek kulüp tarihinde bir ilke imza atan yeşil kırmızılı ekip onuruna 17 Şubat'ta bir yemek verdi ve elde edilen başarının ödüllendirileceğini söyledi.
Karşıyaka Belediye Meclisi, Başkan Durak'ın önerisiyle 6 Mart'taki toplantısında Karşıyakalı oyuncular ve teknik heyete 3'er bin TL prim verilmesini kararlaştırdı ancak şampiyonluk ödülleri 30 Mart'taki yerel seçimlere kurban gitti. Durak, 10 yıldır yürüttüğü görevi seçimlerde Hüseyin Mutlu Akpınar'a bırakırken, belediyedeki yeni dönemle birlikte Pınar Karşıyaka'nın primleri de unutuldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KOCAOĞLU ŞEHİT AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU
Sonraki Haber GEZİ PARKI BELGESELİ KARŞIYAKA'DA

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?