ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'dan transfer...

Pınar Karşıyaka'dan transfer...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'dan transfer...

Pınar Karşıyaka, Dustin Hogue'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ'un Güney Kore'ye giderek transferdeki pürürzleri görüşmüştü. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

 Pınar Karşıyakamız, Kulüp Başkanımız sn. Mutlu Altuğ ve şube yönetimimizin katkıları ile geçtiğimiz sezon İtalya’nın Trento takımında forma giyen Dustin Hogue ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Pınar Karşıyaka ailesi olarak Dustin Hogue’e hoş geldin diyor, yeşil-kırmızılı forma ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.

Dustin Hogue Kimdir ?

30 Haziran 1992 doğumlu Dustin Hogue 3-4 numaralı pozisyonlarda oynamaktadır.

Geçtiğimiz sezon İtalya’nın Trento takımında forma giyen Hogue 9,4 sayı 7,4 ribaund, 0,9 asist ortalamaları ile mücadele etmiştir.

2015-2016 sezonunda Yunanistan Liginde playoffa kalan Nea Kifisia takımında 12,8 sayı , 8,3 ribaund, 1,3 asist ortalamaları ile mücadele ederek takımının playoff’a kalmasına katkı yapmıştır."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basketbolda heyecan yaklaşırken...
Sonraki Haber Şekip İriboz vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?