ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'dan buraya kadar...

Pınar Karşıyaka'dan buraya kadar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'dan buraya kadar...

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final serisi üçüncü maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Galatasaray Odeabank'a 77-62 mağlup olarak seriyi 2-1 kaybetti.

Karşılaşma Kenan ve Lasme'nin karşılıklı basketleriyle başladı. Karşıyaka, Can ve Abercronmbie ile sayıalr bulurken sarı kırmızılılar Lasme ve Davis ile etkili oldu. Lasme'nin üst üste sayılaıyla Galatasaray Odeabank ilk çeyreği 22-16 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Schilb ve Sinan ile Galatasaray fark çift hanelere çıkardı. Yeşil kırmızılılar Can ile üst üste basketler bulurken farkı 6 sayıya indirdi. McCollum ve Sinan'ın sayılarılya Galatasaray soyunma odsaına 35-27 üstün gitti. İkinci yarıda Galatasaray Odeabank Schilb ve Micov ile üstünlüğünü sürdürüken Pınar Karşıyak Kenny Gabriel ile sayılar buldu. McCollum ve Micov ile farkı açan Galatasaray son çeyreğe 58-44 önde girdi. Son çeyreğe Karşıyaka, Gabriel'in basketiyle başladı. Galatasaray'da Sinan, McCollum ve Schilb etkisini sürdürürken fark da açıldı. Oyunun sonunda da hata yapmayan Galatasaray Odebank karşılaşmayı 77-62 kazanarak yarı finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu.


Galatasaray Odeabank                                                 Pınar Karşıyaka

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altuğ 183 oyla resmen başkan
Sonraki Haber Sarıca: Son 2 aydır yönetim, başkan olmadan mücadele ediyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?