ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka’da sponsor krizi

Pınar Karşıyaka’da sponsor krizi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka’da sponsor krizi

Karşıyaka Spor Kulübü’nden futboldan sonra basketbolda da futbol takımı sponsoru HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın krizi baş gösterdi.

Pınar markasıyla 20 yıldır aralıksız basketbol şubesine sponsor olan Yaşar Holding'in, HB Pehlivanoğlu'nun reklamının, basketbol takımının sırtında kullanılmasına onay vermediği öğrenildi.

Kulüp başkanı Mutlu Altuğ ile futbol şube başkanlığına getirilen HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın sahibi Şevket Pehlivan arasında imzalanan sözleşmeyi inceleyen Yaşar Holding hukukçuları, ucu açık bazı maddeler konusunda kulübü uyardığı, basketbol takımına sırt reklamı verilmesine karşı çıktığı öğrenildi.

Sezon başında futbol takımının dağılmaması için yönetime 1 milyon TL karşılıksız mali kaynak aktaran Yaşar Holding'in basketbol şubesinin 12 milyon TL'ye ulaşan bütçesi konusunda yönetime tepkili olduğu iddia edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da sağlık kontrolleri tamam
Sonraki Haber Başkanlar, Slovenya’da kampa girecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?