ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da hazırlık karşılaşmaların tarihleri belirlendi

Pınar Karşıyaka'da hazırlık karşılaşmaların tarihleri belirlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da hazırlık karşılaşmaların tarihleri belirlendi

Sezon öncesi hazırlıklarını Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanlarla sürdüren Pınar Karşıyaka'nın, hazırlık maçlarının tarihleri belli oldu.

Açıklanan takvime göre Pınar Karşıyaka ilk sınavında 2 Eylül'de Muratbey Uşak Sportif'i taraftara kapalı olarak Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor salonunda ağırlayacak. Karşıyaka daha sonra 8-10 Eylül'de İstanbul'da Acıbadem Üniversitesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a rakip olacak.

İstanbul'dan sonra Yunanistan'a geçecek olan Pınar Karşıyaka, 14-19 Eylül tarihleri arasında Atina'da Olympiakos ve EA Patras'la karşılaşacak. Karşıyaka'nın ev sahipliği yapacağı geleneksel Pınar Cup'ta ise 26-28 Eylül tarihlerinde Best Balıkesir ve PAOK'u yeşil kırmızılıların konuğu olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu: ''Ben Örnekköy'ü savunayım, siz Yalı'yı savunun''
Sonraki Haber Karşıyaka dördüncü hazırlık maçında yine kazanamadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?