ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da Egemen Güven affedildi...

Pınar Karşıyaka'da Egemen Güven affedildi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da Egemen Güven affedildi...

Pınar Karşıyaka'da Daçka maçı öncesi coach Nenad Markovic ile tartışan ve süresiz kadro dışı bırakılan Egemen Güven affedildi...

Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Yönetimi bu akşam Egemen Güven ile toplantı yaptı. Toplantı sonunda süresiz kadro dışı bırakılan Egemen Güven affedildi. Yeşil kırmızılılarda yönetimde bulunan Ateş Özerk sosyal medya hesabından "Evladımız Egemen.Bu akşam basketbol şube yönetimi olarak Egemenle bir toplantı yaptık.Takıma katkı veremediği için çok üzgün olduğunu yanlış bir davranışta bulunduğunu belirtti bizde yönetim olarak böyle olayların olabileceğini kendisine inancımızın tam olduğunu,KSK camiasının büyük bir birlik beraberlik içinde olduğumuzu,Türkiye deplasmanlı liginin bu sebepten en eski takımı olduğumuzu belirttik.Egemende en büyük hedefinin takımına katkı vermek istediğini söyledive yönetimden teknik ekipten ve takım arkadaşlsrından özür dileyeceğini belirterektoplantıya nokta koyduk.Sakat oyuncularımızdan Ponitka ve Soner iyileşti,Brown Usa dan döndü Egemenle sorun kalmadığından yarından itibaren tam kadro G.Sray maçı hazırlıklarına başlıyoruz.Cumartesi zafer bizim olacak" açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf seçime gidip gitmemeyi tartışacak...
Sonraki Haber KARGEM'e ön kayıtlar başlıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?