ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka yenilgi serisini 5'e çıkardı...

Pınar Karşıyaka yenilgi serisini 5'e çıkardı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka yenilgi serisini 5'e çıkardı...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka evinde Eskişehir Basket'e 74-70 ile boyun eğerken,, peş peşe 5. yenilgisini aldı.

Maçtan önce geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türk basketbolunun duayen ismi Mehmet Baturalp için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Eski milli basketbolcularımızdan Mehmet Okur müsabakayı tribünden, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de protokol tribününden izledi.
İlk periyotta Eskişehir ekibi Ayres'in bulduğu sayılarla etkili olurken, sadece Jones ve Berk'le skor üreten Karşıyaka bu bölümü 18-17 üstün tamamladı.
İkinci çeyreğin başında bir pozisyon sonrası Pınar Karşıyaka benchi hakemlere itiraz ederken dijital reklam panolarının devrilmesi nedeniyle müsabakaya kısa bir süre ara verildi.
Bu arada Karşıyaka ve Eskişehir taraftarları arasında yaşanan sözlü atışma polisin devreye girmesiyle sona erdi. Eskişehir Basket, üst üste Kravtsov'la pota altından bulduğu sayılarla oyuna ağırlığını koyarken Duncan'ın da skora katkısıyla soyunma odasına 6 sayı önde girdi: 36-42.
Üçüncü periyoda etkili başlayan Eskişehir ekibi 25'inci dakikada farkı 12 sayıya çıkardı: 38-50. Karşıyakalı taraftarlar çeyreğin bitimine 3 dakika 35 saniye kala konuk takım lehine verilen sportmenlik dışı faul kararı sonrası hakemlere tepki gösterdi. Bu nedenle salonda uyarı anonsu yapıldı. Eskişehir takımı son bölüme 9 sayı üstün girdi: 51-60. Final periyodunda DJ Kennedy'nin sayılarıyla farkı eriten Karşıyaka, Wood'un üçlüğüyle bitime 48 saniye kala skoru 70-71'e getirdi. Ancak Eskişehir Basket kalan bölümde serbest atışlardan bulduğu sayılarla karşılaşmayı kazandı: 70-74.

SALON: Mustafa Kemal Atatürk  Karşıyaka Spor Salonu
HAKEMLER: Ozan Çakar, Erşan Kartal, Kerem Baki
PINAR KARŞIYAKA: Egemen, Alp 5, Berk 13, Jones 20, Wood  14, DJ Kennedy  14, Metin 4, Waters, Görkem
ESKİŞEHİR BASKET: Caner , Ayres 13, Yunus Emre, Kravtsov 14, Baron 7, Rowland  10, Duncan 13, Marshall  9, Buğrahan 5, Berkay 3, Dorukhan
1. PERİYOT: 18-17, İLK YARI: 36-42,3. PERİYOT: 51-60
5 FAUL ALAN: Alp (39.53) (Pınar Karşıyaka)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı kızlar 644 gün sonra pes etti…
Sonraki Haber Hagi ve Popescu Karşıyaka için geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?