ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Yaşar Holding'ten ek destek istiyor...

Pınar Karşıyaka Yaşar Holding'ten ek destek istiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Yaşar Holding'ten ek destek istiyor...

Pınar Karşıyaka'da Şube Başkanı Serdar Işıldar, isim sponsoru Yaşar Holding'e acil destek çağrısı yaptı.

Işıldar, "Sponsorumuzdan verdikleri desteğin artarak devam etmesini istiyoruz. Bu seneki kadro maliyetimiz geçen sezonu en fazla yüzde 15 aşar. Ancak transfer yasağını kaldırmak için ödememiz gereken 3 milyon TL'nin üzerindeki borç, bizi zorluyor. Bayramdan sonra bu konudaki talebimize yanıt gelmesini bekliyoruz. Transfer harcamaları, deplasman giderleri ve diğer kalemlerle birlikte şubenin yeni sezon bütçesi 12 milyon TL'ye dayandı. Yaşar Holdingin kulübe vereceği para 6 milyon TL.” dedi.

Takımın başına Yeşlilgiresun Belediyespo’dan Aleksandar Trifunovic'i getirip 7 transferle kadrosunu yenileyen Pınar Karşıyaka’nın çok iyi olacağını belirten Serdar Işıldar, "Bu sezon güzel şeyler olacak. Özellikle yerli oyunculardan büyük katkı bekliyoruz. Tam kadro çalışmalara yeni başladık ama oyuncularımız şimdiden çok hırslı. Slovenya'da 7 Eylül'de başlayacak 5 günlük kamp ve orada oynayacağımız hazırlık maçları, takımın durumuyla ilgili tabloyu daha iyi netleştirecek. Yabancı oyuncuları transfer ederken karakterlerine önem verdik. Geçen sezonlarda bu konuda sıkıntılar yaşadık. Bu sezon oyuncularımızın uyumuna çok dikkat ettik" diye sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da primleri kim ödedi?
Sonraki Haber Başbakan, yeni Karşıyaka Stadı’nın temelini atacak…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?