ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka yarı finalde

Pınar Karşıyaka yarı finalde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka yarı finalde

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası çeyrek finalinde 9 Eylül Basketbol İhtisas'la karşılaşan Pınar Karşıyaka, rakibini 89-59 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelede kısa sürede üstünlüğü ele geçiren Pınar Karşıyaka, ilk çeyrek sona ererken 25-14 öndeydi. Üstünlüğünü ikinci çeyrek boyunca da sürdüren yeşil kırmızılılar soyunma odasına 48-35 önde gitti. Üçüncü çeyrekte farkı açan Pınar Karşıyaka, son çeyreğe 71-48'lik skorun rahatlığıyla başladı. Son çeyrekte de rakibine maça ortak olma şansı tanımayan Pınar Karşıyaka, karşılaşmadan 89-59'luk galibiyetle ayrılarak yarı finale kalmaya hak kazandı.

Erim Mertoğlu 23 sayı 7 ribaund 1 asistle Pınar Karşıyaka'nın en etkili ismi olurken, 18 sayı 1 ribaund 4 asist üreten Berk Kar ve 15 sayı 13 ribaundla oynayan Görkem Doğan da galibiyete büyük katkı sağladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atila Sertel: “Katı atık tesisi, Karşıyaka’ya zarar vermez”
Sonraki Haber Bu lig bir başka lig

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?