ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka turnuvadan çekildi

Pınar Karşıyaka turnuvadan çekildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka turnuvadan çekildi

Pınar Karşıyaka, Bursa'da 20-23 Eylül tarihlerinde katılacağı bildirilen geleneksel Cevat Soydaş Turnuvası'ndan çekildi.

Bursa'da 20-23 Eylül tarihlerinde katılacağı bildirilen geleneksel Cevat Soydaş Turnuvası'ndan çekildi. Bursa'daki organizasyonda 21 Eylül'de PAOK, 22 Eylül'de Gaziantep Basketbol'la karşılaşıp 23 Eylül'de ise sıralama maçlarına çıkması gereken Kaf-Kaf, Waters ve DJ Kennedy gibi oyuncularının sakatlıkları nedeniyle turnuvaya katılamama kararı aldı.

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 29 Eylül'de çıkacağı ilk eleme sınavına kadar İzmir'de antrenmanlarını sürdürecek Karşıyaka, bu periyotta özel maç ayarlamaya çalışacak. Şimdiye kadar oynadığı özel karşılaşmalarda 3 galibiyet, 2 yenilgi alan Kaf-Kaf, geçen hafta Slovenya'da oynaması gereken Nizhny Novgorod maçını da sakatlıklar yüzünden iptal etmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bisiklet tutkunları Karşıyaka'da buluştu
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası'nda heyecan devam ediyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?