ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi'ne katılabilir...

Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi'ne katılabilir...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi'ne katılabilir...

Eskişehir Basket'in Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nden çekildiğini açıklaması, FIBA Europe Cup'ta mücadele edecek Pınar Karşıyaka'ya Şampiyonlar Ligi umudu doğurdu.

Şampiyonlar Ligi için daha önce Cenevre'de FIBA yetkilileriyle temasa geçen ancak Eskişehir ve Sakarya Basket kupaya katılacaklarını bildirdiğinden Europe Cup'a yönelen Karşıyaka'nın geçtiğimiz sezonun Süper Lig sıralamasına göre Eskişehir Basket'in yerine organizasyona alınması bekleniyor.

Karşıyaka'nın görüştüğü FIBA, Eskişehir Basket'in resmi yazısını aldıktan sonra kararını açıklayacak. İzmir ekibi, son 2 sezonda yer alıp üst üste çeyrek final oynadığı Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa elemelerden mi grup aşamasından mı organizasyona alınacağı da belli olmadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'a Yo-Yo Intermittent Recovery testi
Sonraki Haber Toprağa su, çiftçiye nefes

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?