ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi’nde…

Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi’nde…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi’nde…

Pınar Karşıyaka geçen sezon çeyrek final oynadığı FIBA Şampiyonlar Ligi'ne yeni sezonda özel davetle katılacak.

Ligde play off oynayamamasına rağmen Europe Cup'tan katılım daveti alan Pınar Karşıyaka, FIBA Avrupa yetkilileriyle temasa geçerek bu kupa yerine Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istediklerini bildirmişti. FIBA, 7 yıldır aralıksız olarak Avrupa'da oynayan Pınar Karşıyaka'nın isteğine “evet” dedi ve Pınar Karşıyaka’nın ön eleme turuna katılacağı bildirildi.
Pınar Karşıyaka, ön elemede 2 maç sonunda rakibini geçerse adını gruplara yazdıracak. Pınar Karşıyaka, turu geçememesi durumunda ise yoluna FIBA Europe Cup'ta devam edecek.
Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezonda değişen format gereği 40 takım yerine 32 takım mücadele edecek. Bu takımların 24'ü turnuvaya direkt katılacak, 8 takım da ön elemeden gelecek

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Bergama'da
Sonraki Haber İzmir'de on bin öğretmen eğitim aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?