ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka ligdeki ilk galibiyetini aldı

Pınar Karşıyaka ligdeki ilk galibiyetini aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka ligdeki ilk galibiyetini aldı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 3. haftasında Pınar Karşıyaka, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 89-84'lük skorla mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Maça iyi başlayan ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu ve ilk çeyreği 27-18 önde kapattı. İkinci çeyrekte Pınar Karşıyaka toparlanırken farkı kapatım öne geçti ve soyunma odasına 47-42 üstün gitti. İkinci yarıda çekişme sürerken son çeyreğe 63-62 yeşil kırmızılılar önde girdi. Son çeyrekte bir ev sahibi ekip bir Karşıyaka öne geçerken oyunun sonunda hata yapmayan Pınar Karşıyaka karşılaşmayı 89-84 kazandı.Yeşil kırmızılılarda Marei 25 sayı 16 ribaund ile double double yaparak galibiyette önemli rol oynadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sabahattin Ali’yi andılar…
Sonraki Haber Karşıyaka’da Muhtarlar Parkı açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?