ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka ligde 1 aydır kazanamıyor

Pınar Karşıyaka ligde 1 aydır kazanamıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka ligde 1 aydır kazanamıyor

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Avrupa'da da eşleştiği Beşiktaş Sompo Japan'a deplasmanda 86-81 mağlup olan Pınar Karşıyaka, üst üste 4. yenilgisi aldı.

Bu sezon yenilenen kadrosuyla Türkiye Kupası'nda yarı final oynayan, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek final kapısına dayanan Pınar Karşıyaka, ligde ise 1 aydır maç kazanamıyor. Pınar Karşıyaka, ligde bu periyotta 4 Şubat'ta Gaziantep Basketbol'a 92-79, 11 Şubat'ta Trabzonspor'a 78-74, 26 Şubat'ta Fenerbahçe'ye uzatmada 85-73, Cumartesi günü de Beşiktaş'a 86-81 mağlup oldu.

Ligde 20 maçta 10 galibiyet, 10 mağlubiyetle play off sınırında kalan yeşil kırmızılı ekip, eski antrenörü Ufuk Sarıca'nın çalıştırdığı Kartal'a bu sezon ilk kez kaybetti. Beşiktaş Sompo Japan'la daha önce lig ve Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı iki maçı da kazanan Pınar Karşıyaka, rakibine 8 Mart Çarşamba günü Avrupa'daki rövanşta konuk olacak. Pınar Karşıyaka, Şampiyonlar Lig Son 16 Turu rövanş mücadelesinde ilk karşılaşmadaki 5 sayılık avantajını korumaya çalışacak.

Yeşil kırmızılılar coach Nenad Markovic ""Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. 16 sayıdan geri gelip maçı beraberliğe getirdik. Bu bölümde daha iyi oynayabilirdik fakat basit hatalar yaptık. Belki de yorgunluğun getirdiği konsantrasyon eksikliği oldu. Çarşamba günü farklı bir kulvarda oynayacağız rakibimizle. Umarın aynı enerjiyle oynayabiliriz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı çocuklar TayPark'ta buluştu...
Sonraki Haber İzmir’in Hyde Park’ı olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?