ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, İstek İzmir Okulları'nda öğrencilerle buluştu

Pınar Karşıyaka, İstek İzmir Okulları'nda öğrencilerle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, İstek İzmir Okulları'nda öğrencilerle buluştu

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda önündeki zorlu maç takvimine hazırlanan Pınar Karşıyaka'da oyuncular, İstek İzmir Okulları Mavişehir Kampüsü'ndeki öğrencilerle bir araya geldi.

Okulun konferans salonunda küçük hayranlarıyla buluşan yeşil-kırmızılı takımdan Yardımcı Antrenör İnanç Koç, kaptan Erdi Gülaslan, Mert Celep, Dominic Waters ve Jarrod Jones, büyük bir coşkuyla karşılandı. 

Öğrenciler Kaf-Kaf'ın dev adamlarına spor yaşamlarıyla ilgili soru sormak için birbirleriyle yarıştı. Antrenör İnanç Koç, İstek Okulları Mavişehir Kampüsü Müdürü Serap Benibol'a takımdaki tüm oyuncuların imzaladığı formayı da hediye etti. Pınar Karşıyakalılar, soru-cevap kısmının ardından okulun spor salonunda İstek'in minik basketbolcularına imza dağıttı. Karşıyaka, geçtiğimiz günlerde imzalanan protokol kapsamında basketbol ve voleybol altyapısı için İstek İzmir Okulları'ndan spor salonu desteği de alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da kadrolu işçilere sözleşme sevinci
Sonraki Haber Karşıyaka Protokolü, KASİAD ile bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?