ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Gaziantep’te vuruldu…

Pınar Karşıyaka, Gaziantep’te vuruldu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Gaziantep’te vuruldu…

Avrupa seferi yorgunu Pınar Karşıyaka Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Gaziantep Basketbol’e 74-73 yenildi.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikasında 18-11 önde giren ev sahibi Gaziantep karşısında daha etkili oynamaya başlayan Pınar Karşıyaka, ilk periyodu 21-20 önde tamamladı.
2. periyotta rakibinin üstün oyununa ayak uyduramayan ve Rudd ile Armand'ın ürettiği sayılarına karşılık veremeyen Pınar Karşıyaka ilk yarıda 45-37 geride kapattı.
Karşılaşmanın 3. periyodunda her iki takım da baskılı bir oyun sergiledi. Konuk Pınar Karşıyaka Jones'in sayılarıyla üstünlüğü korumayı sürdürdü. Ancak ev sahibi takım White'nin son saniyelerde ürettiği 2 sayıyla periyodu 64-63 önde tamamlandı.
Son periyotta isabetsiz atışlar ve potasında bulduğu sayılarla zorlanan ev sahibi takım, karşılaşmanın son 5 dakikasına 70-66 önde girdi. Üstünlüğünü koruyan Gaziantep Basketbol, rakibinin sayı üretmesine izin vermedi ve karşılaşmadan 74-73 galip ayrıldı.

Pınar Karşıyakalı DJ Kennedy, maçta diskalifiye edildi. Daha önce bir sportmenlik dışı faulü bulunan Kennedy ikinci periyodun 5. dakikasında bir kez daha sportmenlik dışı faulle cezalandırıldı ve otomatik olarak oyundan atıldı. Kennedy verilen karara tepkisini sözlü olarak sürdürünce bu defa diskalifiye edildi. İki sportmenlik dışı faulle bir sonraki maç oynama hakkı bulunan Kennedy, diskalifiye kararının ardından Disiplin Kurulu'na sevk edilecek

SALON: Karataş Şahinbey
HAKEMLER: Aytuğ Ekti, İsmail Aydın, Duhan Köyiçi
GAZİANTEP BASKETBOL: Rudd 21, Dewayne 8, Armand 22, Lyons 5, Williams 2, Balazic 11, Can 3, Erol 2.
PINAR KARŞIYAKA: Berk 9, Metin 7, Egemen 9, Waters 17, Wood  9, Kenndy 4, Jones 18
1.PERİYOT: 20-21
İLK YARI: 45-37
3.PERİYOT: 64-63

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka darmadağın oldu…
Sonraki Haber Raylara stand kuruldu, tramvay durdu!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?