ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka farkı attı, çeyrek final biletini kaptı

Pınar Karşıyaka farkı attı, çeyrek final biletini kaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka farkı attı, çeyrek final biletini kaptı

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası A Grubu 3. maçında Türk Telekom'la karşılaşan Pınar Karşıyaka, rakibini 91-55 mağlup ederek çeyrek final oynamaya hak kazandı

Karşılaşmaya hızlı başlayarak kısa sürede üstünlüğü ele geçiren Pınar Karşıyaka, ilk çeyreği 24-16 önde bitirdi. İkinci çeyrekte de çok etkili bir oyun sergileyen yeşil kırmızılılar farkı açarak soyunma odasına 52-31'lük skorun rahatlığıyla gitti. Üçüncü çeyrekte de rakibine oyuna tutunma şansı vermeyen Kaf Kaf, son çeyrek başlarken 69-46 öndeydi. Son çeyrekte rakibine adeta top yüzü göstermeden farkı artırmayı sürdüren Pınar Karşıyaka, karşılaşmadan 91-55'lik skorla galip ayrıldı.

Karşıyaka'da 24 sayı 9 ribaundla Erim Mertoğlu skora en çok katkı sağlayan isim olurken, 21 sayı 2 ribaund 7 asistle Arca Tülüoğlu da galibiyette büyük rol oynadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Erten: Hesaplar denetlensin…
Sonraki Haber KSK Divan Kurulu: Tüm kayıtlar denetlensin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?