ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Doğa Koleji öğrencileriyle buluştu

Pınar Karşıyaka, Doğa Koleji öğrencileriyle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Doğa Koleji öğrencileriyle buluştu

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı'ndan Kevin Dillard, Egemen Güven, Josh Owens ve Brent Petway, Doğa Koleji Çiğli Kampüsü'nde gerçekleştirilen panele katıldı.

Oyuncular panelde basketbolun küçük yaşlarda önemini vurgularken, öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Panel sonunda Genel Menajer Selim Çınar ” Sizler de bir gün bu sahnede iyi bir oyuncu olarak bulunmak istiyorsanız, bu yaşlarınızı en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Ne kadar erken yaşta spor disiplinini kendinizde oluşturursanız o kadar erken başarı yakalayacak şansı bulabilirsiniz” dedi.

Panel sonunda Doğa Koleji Çiğli Kampüsü öğrencileri, oyuncularla fotoğraf çektirirken eğlenceli anlar yaşadılar. Panel sonunda organizasyonda emeği olan Yaşar Holding Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Aykırı’ya katkılarından dolayı Doğa Koleji tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gelişim Koleji'nden Birleşmiş Milletler Projesi'ne destek
Sonraki Haber Fazla kilolarınızı spor salonunda bırakın, sağlıklı yaşayın...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?