ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka çeyrek final peşinde

Pınar Karşıyaka çeyrek final peşinde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka çeyrek final peşinde

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Pınar Karşıyaka bu akşam Beşiktaş Sompo Japan deplasmanında çeyrek final vizesi almak için mücadele edecek.

Akatlar Arena'da saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı A Spor, naklen yayınlayacak. İzmir'de geçen hafta oynanan ilk maçı 75-70 kazanan Pınar Karşıyaka, her türlü galibiyet, beraberlik ve 5 sayı farkın altında mağlubiyette tur atlayıp adını son 8 takım arasına yazdıracak.

Eşleşmede Beşiktaş'ın favori olduğunu ancak favorilerin her zaman kazanmadığını söyleyen Pınar Karşıyaka antrenörü Nenad Markovic, şunları söyledi:

"Bu tip elemeli maçlarda 5 sayı büyük fark değil fakat az bir fark da değil. İlk maçta savunma ribaundlarında çok hata yapmıştık. Bu hatamızı düzeltmemiz gerekiyor. Beşiktaş, pota altında iyi bir takım. Güçlü bir kadroları var ancak ben turu geçeceğimize inanıyorum. Son topa kadar mücadele edeceğiz. Evimizde oynadığımız müsabaka atmosfer inanılmazdı. Böylece 40 dakika boyunca oyunda kalabildik. Bu tür maçlarda 1-2 top belirleyici oluyor. Az hata yapan taraf olacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başbakan'ın 17 Koruması İzmir'de zehirlendi
Sonraki Haber Karşıyakalı kadınlardan ''eşitlik ve adalet'' çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?