ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka çeyrek final için sahada

Pınar Karşıyaka çeyrek final için sahada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka çeyrek final için sahada

FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Pınar Karşıyaka bugün PAOK'u konuk edecek.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları tam 30, öğrenci 20 TL olarak belirlendi. Kaf-Kaf'ta sakatlığı süren Egemen forma giyemeyecek. Sakatlıktan çıkan Allen'ın benchte olması bekleniyor. Transfer arayışına girişen yeşil-kırmızılılarda performansı ve disiplinsiz tavırları yüzünden kadro dışı bırakılan guard Waters'ın son şans olarak bu maçlığına affedilmesi de gündemde.

İlk maçı son 5 dakikada 19 sayı geriden gelip 6 sayı farkla mağlup bitiren yeşil kırmızılılara rövanşta tur için en az 7 sayı farkla galibiyet gerekiyor. Kaf-Kaf turu geçerse çeyrek finalde Iberostar Tenerife-UCAM Murcia eşleşmesinin galibiyle rakip olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cihat Arslan'dan tecrübelilere tepki...
Sonraki Haber CHP İzmir, vekiline sahip çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?