ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka beklemede...

Pınar Karşıyaka beklemede...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka beklemede...

8 yıl sonra ilk kez Play Off'a kalamayan Pınar Karşıyaka'da yeni sezon konusunda belirsizlik yaşanıyor.

Summers ve Muhammed hariç tüm oyuncuların sözleşmelerinin opsiyonlu olarak devam ettiği yeşil kırmızılılarda Antrenör Nenad Markovic'in de 1 yıl daha opsiyonlu sözleşmesi var.
Önümüzdeki sezon için basketbol takımının isim sponsoru Yaşar Holding'den 6 milyon TL sponsorluk desteği alacak futbol takımı gibi transfer yasaklısı olan Pınar Karşıyaka, yeni basketbolcularına lisans çıkarabilmek için eski oyuncularından Justin Carter'ın 94 bin dolar alacağını ödemek zorunda.
Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında eski şube başkanı Süleyman Serdar Işıldar'ın yebnişden aynı göreve getirilmesiylke istikrarı sağlayan Kaf Kaf da görüşmelerin en kısa zamanda başlaması söz konusu.
Işıldar'ın şube yönetimini en kısa zamanda belirlemesi bekleniyor.
Bu arada Mustafa Celep ve Mete Yazıcı'yı basketbol alt yapı sorumlusu olarak görevlendiren yönetimin buraya da çeki düzen vermesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uslu oldu
Sonraki Haber Karşıyaka 1.Hıdırellez Çocuk Atletizmi Yarışması yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?