ANA SAYFA > GÜNDEM > Pınar Karşıyaka Basketbol Takımının eşleri çikolata kursunda...

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımının eşleri çikolata kursunda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Basketbol Takımının eşleri çikolata kursunda...

Pınar Karşıyaka Basketbol takımı oyuncularının eşleri, çikolata yapımı kursunda bir araya geldi. Katılımcılar, Mövenpick’in dünyaca ünlü çikolatalarının sırrını keşfedip kendi hazırladıkları lezzetleri tadarak keyifli bir gün geçirdiler.

Mövenpick Hotel Izmir pastane şefi Ozan Arıkan’ın anlatımıyla çikolatanın yapımını, en ince detaylarını ve birbirinden özel tariflerini öğrenen katılımcılara uygulamalı olarak;  çikolata eritme, saklama ve kalıp çikolata yapma gibi bilgiler verildi. Karşıyaka Basketbol takımı koçu Nenad Markoviç’in eşi Vesna Markoviç, takım menajeri Selim Çınar’ın eşi Bengü Çınar ve daha bir çok oyuncunun eşinin de hazır bulunduğu etkinlikte, Mövenpick Hotel Izmir Genel Müdürü Erhan Çetin ve departman müdürleri de katılımcılarla birlikte çikolata yaptı. Kurs sonrasında, katılımcılara hem yaptıkları çikolatalar hem de günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlükler hediye edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Yaşam Derneği'nin Atatürk sevgisi
Sonraki Haber İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nden okula düşen vinç ile ilgili açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?