ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Afyon'u farklı geçti

Pınar Karşıyaka, Afyon'u farklı geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Afyon'u farklı geçti

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 4.haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Afyon Belediyespor'u 86-70'lik farklı skorla mağlup etti.

İlk çeyrekte Pınar Karşıyaka Henry ve İlkan'ın sayılarıyla skor üretirken, konuk takımda Knight ve Calloway dikkat çeken isimler oldu. Periyot 18-18 eşitlikle sona erdi. İkinci çeyrekte Henry ve Marei ile oyuna ağırlığını koyan Karşıyaka, Berk ve Walker'ın dış atışlarıyla farkı açarak soyunma odasına 14 sayı üstün girdi: 42-28.Üçüncü periyotta İlkan ve Marei ile pota altında etkili olan yeşil-kırmızılılar, 25. dakikada farkı 20 sayıya (55-35) kadar çıkardı. Kaf-Kaf, son bölüme 62-47 önde girdi. Final periyodunda Afyon Belediyespor üst üste Altan ve Calloway'ın üç sayılık basketleriyle 35. dakikada farkı 11 sayıya (70-59) indirdi. Kalan bölümde Pınar Karşıyaka, Walker'ın basketleriyle sonuca gitti: 86-70.

Karşıyakalı taraftarlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İzmir Marşı'nı hep bir ağızdan seslendirip, "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" tezahüratı yaptı.

PINAR KARŞIYAKA: İlkan 17, Tayfun, Walker 20, Marei 20, Henry 18, Berk 7, Chatman 2, Gailius 2, Egemen, Erdi AFYON BELEDİYESPOR: Hagins 12, Knight 23, Calloway 10, Zelionis  2, MC Gee 4, Cemal 2, Altan 12, Serkan, Talat 2, Dorukhan 3

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhuriyet’in ilanının 95. Yıl dönümü Karşıyaka’da kutlanmaya başladı
Sonraki Haber Cumhuriyet Bayramı'nı sahada kutladılar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?