ANA SAYFA > GÜNDEM > Peynirci Salih son yolculuğuna uğurlandı

Peynirci Salih son yolculuğuna uğurlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Peynirci Salih son yolculuğuna uğurlandı

Karşıyaka Çarşısı'nın tanınmış esnaflarından ''Peynirci Salih'' olarak bilinen Salih Doğru, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda 59 yaşında hayatını kaybeden Peynirci Salih, sevenleri tarafından son yolculuğuna Kemalpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında ebedi istirihatgahına uğurlandı.

Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler’in kıldığı cenaze namazına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, siyasi parti yönetici ve temsilcileri, iş adamları, Karşıyaka esnafı, Karşıyaka ve Karşıyaka dışından çok sayıda dost, akraba katıldı.

Çok sevilen Karşıyaka çarşı esnafından “Peynirci Salih” olarak bilinen Salih Doğru’nun cenazesi Doğançay Kabristanındaki aile mezarlığında toprağa verildi.





Fotoğraf: Vehbi Moğol

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti
Sonraki Haber Maslenitsa, Karşıyaka’da coşkuyla kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?