ANA SAYFA > EKONOMİ > ‘PEOPLE TO PEOPLE’IN TÜRKİYE’DEKİ MERKEZİ İZMİR OLDU

‘PEOPLE TO PEOPLE’IN TÜRKİYE’DEKİ MERKEZİ İZMİR OLDU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
‘PEOPLE TO PEOPLE’IN TÜRKİYE’DEKİ MERKEZİ İZMİR OLDU

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli’nin öncülüğünde kurulan PTPI Türkiye’nin merkezi İzmir oldu. İlk Başkan Dilara Sürgü olurken, topluluğun Öğrenci Grubu Başkanlığına ise Ege Kestelli getirildi.

People to People İzmir Türkiye Temsilciliği onuruna Alaçatı’da, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona Arnavutluk Türkiye Büyükelçisi, aynı zamanda People to People International Yönetim Kurulu Üyesi Genci Muçaj, PTPI CEO’su Clark Plexico, Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

People To People International’ın Türkiye temsilciliğini İzmir’de kurmuş olmaktan duyduğu gururu ifade eden İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, “Arnavutluk Türkiye Büyükelçisi Bay Genci Muçaj ve dünyada yaklaşık 30 bin üyesi bulunan People to People International’ın kıymetli üyelerini İzmir’de ağırlamanın coşkusunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu bizler İzmir heyetiyle Arnavutluk’taydık. Burada bulunan dostlarla birlikte People to People International Konferansı’na katıldık. Bu ziyarette Türkiye, İzmir merkez olmak üzere PTPI üyeliğine kabul edildi. Bu girişime öncülük etmiş olmak, dünyanın dört bir köşesinde sosyal ve kültürel desteğe ihtiyaç duyan insanlar için katkı yapılmasına aracılık etmek doğrusu bana gurur verdi” dedi.

Arnavutluk Türkiye Büyükelçisi ve aynı zamanda People to People International Yönetim Kurulu Üyesi Genci Muçaj da, “Dünya vatandaşlığını önemseyen, uluslararası alanda bir insani paylaşım topluluğu olan PTPI’ın Türkiye temsilciliğinin açılmasına öncülük eden Işınsu Kestelli’ye çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin bu işin bir parçası olduğunu bilmek bize güç veriyor” diye konuştu.

People to People CEO’su Clark Plexico ise “1956 yılında, Dwight D. Eisenhower tarafından  kurulan ve günümüzde 160’tan fazla ülkede, her yaş grubundan üyenin gönüllülük esasına dayanarak faaliyetlerini yürüten People to People International hiçbir siyasi ve ticari amaç barındırmadan 58 yıldır kültürlerarası iletişimi, hoşgörü ve karşılıklı anlayış temalarıyla geliştirmeyi amaçlıyor. Bu oluşumun Türkiye’de de faaliyet gösterecek olması bizler için çok ama çok değerli. Topluluğun Türkiye ayağı için öncülük eden Işınsu Kestelli’yi tebrik ediyor, People to People İzmir Türkiye Başkanı Dilara Sürgü ve Öğrenci Grubu Başkanı Ege Kestelli’ye çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

Açılış konuşmalarının ardından PPTI CEO’su Clark Plexico, Dilara Sürgü ile Ege Kestelli’ye topluluğun bayrak ve flamasını takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber YENİ ANGRY BIRDS YARIN SAHNEDE
Sonraki Haber TÜNELDEKİ YANGIN MECLİS'E TAŞINDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?