ANA SAYFA > İZMİR > PARKTA YAŞAYAN ANNENİN FERYADI

PARKTA YAŞAYAN ANNENİN FERYADI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PARKTA YAŞAYAN ANNENİN FERYADI

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 16 yaşındaki kızıyla kapı önüne konulan ve parkta yaşamaya başlayan acılı anne, "Benim çocuğum yarın öbür gün uyuşturucuya alışırsa kim kurtaracak?" diye yakındı.

57 yaşındaki Mücella Kaplan, kızı G.K ile birlikte bir aydır Yeşilyurt semti Vatan Mahallesi'ndeki Beyaz Melekler Parkı'nda yaşıyor. Ev sahibi tarafından geçen ay evden çıkarıldıklarını belirten Kaplan, parkın yanındaki bir dükkanın namaz için ayrılmış iki metrelik yerinde yatmalarına izin verildiğini söyledi. Komşuların yardımıyla geçimlerini sağladıklarını vurgulayan Kaplan, şöyle konuştu: "Eşyalarımızı bir yere koyduk, konu komşu yardım ediyor. Kızım açık öğretimde okuyor. Kaymakamlık ve belediyeye gittim ama gelen giden olmadı. Devletin bize yardım etmesi lazım. 14 yıl önce ayrıldığım eşim, kızını da arayıp sormuyor."

Yetkililerden yardım isteyen anne Kaplan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yiyecek istemiyorum, giyecek istemiyorum, başımızı sokacak bir ev istiyorum. Çocuğun psikolojisi bozuldu. Devlet bunun hesabını nasıl verecek? Benim çocuğum yarın öbür gün uyuşturucuya alışırsa kim kurtaracak çocuğumu? Bu parkta ne ararsan var. Ayyaşı var, berduşu var, hapçısı var esrar içeni var. Her gün adam vuruluyor burada. Ben çocuğumu ne kadar koruyabilirim burada?" şeklinde endişelerini dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KİL OCAĞI EYLEMİ SES GETİRDİ
Sonraki Haber Düzce Satılık Daire Fiyatları Ucuzlamaya Başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?