ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Paraya Hayır perde diyecek

Paraya Hayır perde diyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Paraya Hayır perde diyecek

İzmir Devlet Tiyatrosu bu sezon muhteşem oyunlarıyla tiyatroseverleri buluşturmaya devam ediyor. Nereye, Prömiyer Partisi, İkimizin Dünyası, Oğul’dan sonra şimdi de Paraya Hayır oyunu seyirciyle buluşuyor. 18 Aralık’ta prömiyeri yapılacak olan oyunun yönetmeni ise İzmir Devlet Tiyatrosu Müdürü Levent Ulukut.

Levent Ulukut yönettiği oyunun aynı zamanda oyuncu kadrosunda da yer alıyor. Sahnede Ulukut’a  Işın Karakan Yıldız, Güldeniz Türküstün Eltepe ve Ozan Yıldırım eşlik ediyor. Fransız kadın yazar Flavia Costa’nın kaleme aldığı iki perdelik oyunun çevirmeni Can Kapyalı. Oyunun kostüm ve dekor tasarımı Yıldız Köse İpeklioğlu’na, ışık tasarımı ise Fuat Fırat’a ait.

PRÖMİYER HEYECANI DORKTA

Lotodan çıkan paranın mutluluk getirmeyeceğine inanmayan bir adama, lotodan büyük ikramiye çıkar. Richard, büyük ikramiye talihlilerinden biraz daha farklı bir karakterdir. Ailesini, eşini, çocuğunu ve arkadaşlarını para yüzünden kaybetmek istemez. Acaba ailesi onunla aynı düşüncede mi? Oyun, izleyenleri bakalım paraya hayır mı, evet mi dedirtecek. Prömiyer heyecanı içinde olduklarını dile getiren Levent Ulukut, “Oyun, inanılmaz bir duruma çok farklı bir yaklaşım sergileyerek, seyircilere felsefi boyutta mesajlar aktarıyor. Konu ve mesajlar bu kadar güzel olunca, ‘Paraya Hayır’ isimli bu oyunu seyircilerimizle paylaşmak istedik. Oyunumuzu izledikten sonra kime hak vereceğinizi bizler de çok merak ediyoruz. İlk provadan bu yana seyircilerimizle buluşmayı heyecanla bekledik. 18 Aralık prömiyer gecesini iple çekiyoruz” dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Zübeyde Hanım seferberliği
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın, Büyükçekmece'de boynu bükük

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?