ANA SAYFA > EĞİTİM > PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK SINAVI SAAT DEĞİŞİKLİĞİ

PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK SINAVI SAAT DEĞİŞİKLİĞİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK SINAVI SAAT DEĞİŞİKLİĞİ

Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı saati değişti. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ilköğretim ve orta öğretim kurumlarında öğrencilerin parasız yatılı veya burslu okumalarına yönelik düzenlenen sınavın saati değiştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı 22 Haziran’da saat 14 te yapılacak.
Daha önce sınavın 22 Haziran saat 10 da yapılacağı açıklanmıştı.
Milli Eğitim Bakanlı resmi web sitesinde yapılan açıklamada şöyle;
Genel Müdürlüğümüzce, Bakanlığımız Merkezi Sistem Sınav Yönergesi kapsamında yürütülmekte olan sınavlardan Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS), 22 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olup, sınav başlama saati 10.00 yerine 14.00 olarak değiştirilmiştir.
Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavının başlama saatinin 14.00 olduğu, yeniden hazırlanan sınav giriş belgelerinin de sistem üzerinden çıktılarının alınarak öğrencilere tekrar dağıtılması gerekmektedir.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA’DA 48 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI
Sonraki Haber BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI FACİAYLA BİTİYORDU!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?