ANA SAYFA > SPOR > Özhan Çıvgın: Aptal bir antrenör değilim

Özhan Çıvgın: Aptal bir antrenör değilim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özhan Çıvgın: Aptal bir antrenör değilim

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Afyon Belediyespor'u farklı geçen Pınar Karşıyaka'da coach Özhan Çıvgın açıklamada bulundu.

Çıvgın "Donar karşısında 12 sayı geri düşmemize rağmen seyircimizin desteğiyle maça tekrar ortak olduk ama yenildik. Bizi sahiplenen taraftarlarımız için çok üzülmüştüm. Bugün de bizi sahiplendiler. Hep iyiye doğru adım atmak için bütün iyi niyetimizle mücadele ediyoruz ve savaşıyoruz. Biz geçiş dönemindeyiz. Herkesin iyi anlaması lazım. Aptal bir antrenör de değilim. En iyisini yapmaya çalışıyorum. Bize biraz sabır, biraz öz güven lazım. Taraftarlarımız bize çok destek verdiler, onlardan Donar maçı için özür diliyorum. Bize biraz sabırlı davransınlar ve desteklesinler. Eski Karşıyaka'yı geri getirmek için mücadele ediyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Rotary’den köylere Quartet konseri
Sonraki Haber Gazeteciler Karşıyaka’da Cumhuriyet’e pedal çevirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?