ANA SAYFA > EĞİTİM > Oyuncaklı sabunlarla hijyeni sevdirdiler

Oyuncaklı sabunlarla hijyeni sevdirdiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Oyuncaklı sabunlarla hijyeni sevdirdiler

Çiğli, İzmir ve Karşıyaka Rotaract Kulüpleri, Karşıyaka Suzan Divrik Mesleki Anadolu Lisesi bünyesinde yer alan anaokulunda öğrenim gören 2 – 6 yaş arasındaki çocuklara hijyen eğitimi vermek için harekete geçtiler.

Kulüp üyeleri, kendilerinin iki hafta boyunca hazırlamış oldukları oyuncaklı sabunları anaokulu öğrencilerine dağıttılar. Dağıtım yapılırken, çocuklara hijyeni aşılamak amacıyla hazırlamış oldukları “HİJYEN ADAM” isimli kahramanın hikayesini anlatarak çocuklara hijyenin hastalıklardan korunmak için gerekliliğini ve önemini anlattılar. Projeye katılan üyeler, projenin her aşamasında çok büyük keyif aldıklarını ve bu projeyi gelecek dönemlerde de gerçekleştireceklerini belirterek, gelişme çağındaki çocuklara keyif alacakları yöntemlerle hijyen ve kişisel temizlik eğitimlerine devam edeceklerini ifade ettiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Küçük Kulüp, Hakan Urgancı’yı ağırladı
Sonraki Haber Başkan Akpınar, kitabını Kılıçdaroğlu'na hediye etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?