ANA SAYFA > GÜNDEM > Örnekköy’de silahlı çatışma: 3’ü polis 7 yaralı…

Örnekköy’de silahlı çatışma: 3’ü polis 7 yaralı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Örnekköy’de silahlı çatışma: 3’ü polis 7 yaralı…

Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 7402 sokakta iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Silahlı çatışmaya dönen kavgada 3'ü polis 7 kişi yaralanırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

İki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmanın büyümesi ve kalabalığın artması ve silahlı kavgaya dönüşmesi sonrası ihbar üzerine olay yerine çevik kuvvet, özel harekat ve yunus ekipleri sevk edildi. Kavga sırasında silahla ateş edilmesi sonucu kalabalığın içinde yer alan B.D, E.K ve H.D ile evinin penceresinde bulunan saçmaların isabet ettiği A.T. yaralandı. Kavgaya müdahale eden 3 polis memuru ise hafif şekilde yaralandı. Yaralı kişiler ile polis memurları kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılardan H.D'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayın faillerini yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, 4 şüpheliyi gözaltına alarak emniyete götürdü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altuğ: Muhakkak ve muhakkak transfer yasağını kaldıracağız
Sonraki Haber Cazip Coşkuner vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?