ANA SAYFA > ÇEVRE > Orman Haftası etkinliklerinde Karşıyaka’da bin adet fidan ücretsiz dağıtıldı

Orman Haftası etkinliklerinde Karşıyaka’da bin adet fidan ücretsiz dağıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Orman Haftası etkinliklerinde Karşıyaka’da bin adet fidan ücretsiz dağıtıldı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından bin adet fidan vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğünce Karşıyaka İZBAN İstasyonu yanında kurulan stantta Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Halkla İlişkiler Şube Müdürü Tacettin Coşkun, İzmir Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan ve Karşıyaka Orman işletme Şefi Zeynel Dönmez  Karşıyakalılara fidan dağıttı.

Doğasever Karşıyakalıların yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz fidan dağıtım etkinliğinde fidanları İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal ile birlikte bizzat dağıtan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, ağaca ve ormana sevdalı Karşıyakalılarla böyle güzel ve anlamlı bir etkinlikte bir arada olmaktan mutlu olduğunu buna vesile olan İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdürü şahsında teşekkür ettiğini söyledi.

İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinliklerinin hafta başında start verdiklerini, 21 Mart Çarşamba günü saat 11’de Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma töreni sonrasında vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtacaklarını söyledi. Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal; yine aynı gün İzmir Valisi Erol Ayyıldız başta olmak üzere tüm İzmirliler ile birlikte şenlik havasında Menderes’te 1 Temmuz 2017 Tarihinde yanan bölgede fidan dikeceklerini söyledi. Tüm doğa sever İzmirlileri törene davet etti.

Karşıyaka’da vatandaşların yoğun ilgisiyle bin adet kızılçam, fıstıkçamı ve servi fidanı bir saatin içinde tükendiği etkinlikte ayrıca İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ormanın ve ağacın önemi konulu broşür, dergi ve kitapçıklarda dağıtıldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz / www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ertem Özen'in adı toplantı salonuna verildi
Sonraki Haber Kent A.Ş Genel Müdürü istifa etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?