ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Önce hocaları sonra kursiyerleri sergi açtı...

Önce hocaları sonra kursiyerleri sergi açtı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Önce hocaları sonra kursiyerleri sergi açtı...

Karşıyaka'da kurulan Mavi Kelebek Kültür ve Sanat Derneği geleneksel hale getirdiği Mozaik sergisine bu yıl bir yenisini daha ekledi. Türkiye'de Mozaik sanatçıları arasında gösterilen Şükriye Işıkal'ın dernekte yetiştirdiği kursiyerler sezon finalini açtıkları sergi ile gerçekleştirdi.

Sergide 20 kursiyerin, yaklaşık 100 eseri sergileniyor, Sergi Cuma akşamına kadar açık olacak. Mozaik sanatına merakı olanların mutlaka görmesi gereken bir sergi.

Şükriye Işıkal "Mavi Kelebek Kültür ve Sanat Derneği, deneyimlediği sergilerine bir yenisini daha ekliyor. Gerçekleştirmiş olduğumuz her serginin bir konsepti var bildiğiniz gibi. Bu seneki de benim için en anlamlısı olan “Zeynep’in Baharı”. Aramıza katılacak Zeynep imiz ile birlikte daha anlamlı hale geldi bu sergimiz. Sergimiz yine sayısız tasarım mozaik çalışmaları ile dolu dolu. Arkadaşlarımızla birlikte yorucu ve bir o kadar da neşeli ve güzel bir maraton sonucu eserlerimizi sergilemenin mutluluğu içerisindeyiz. Elimizdeki eserleri yaparken ritmi kaybetmeden seri şekilde tamamlamayı tercih ettik ki bütünlüğü kaybetmeyelim. Ve sonucunda çok güzel eserler ortaya çıktı" dedi.

Işıkal sözlerini şöyle sürdürdü: "Hayal gücümden yola çıkarak bulunduğum mekânlarda deneyimlediklerimi, hissettiklerimi harmanlayıp tasarım mozaik çalışmaları ortaya çıkarmaya çalıştık ve bu noktada samimi duygularımı yansıtabiliyorsak ne mutlu bize. Umarım sergiye gelen ziyaretçilerimiz de çıkan sonuçtan memnun kalır. Ne diyelim Zeynep uğur getirsin bize inşallah. Emeği geçen herkese ve Başkanımız Fatih Burgucu’ya teşekkürlerimi iletiyorum."


Dernek Başkanı Fatih Burgucu ise şunları söyledi "2016 yılında 20. Sanat yılını kutlayan Değerli hocamız Şükriye Işıkal İstanbul'da gerçekleştirdiği kişisel sergisi sonrasında çalışmalarına hız vererek kursiyerlerine de çok güzel, farklı teknikler kullanarak çalışmalar yaptırmış ve elbirliği ile yapılan bu çalışmalar sonrasında dönem sonu sergimizi sanatseverlerin beğenisine sunmuştur."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Ahlak'' kavramı
Sonraki Haber Gönüllerin kaymakamı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?