ANA SAYFA > ÇEVRE > Ölüdeniz'in kalbine yolculuk

Ölüdeniz'in kalbine yolculuk

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ölüdeniz'in kalbine yolculuk

Farklı bir tatil düşüncesiyle hareket eden insanların en çok tercih ettiği alternatiflerin başında mavi yolculuk geliyor. Şehrin gürültülü ve stresli yaşamından bir nebze olsun uzaklaşıp kafa dinlemenin vermiş olduğu huzuru yaşamak isteyenler tarafından tercih edilen bu uygulama farklılıkları göz önünde bulundurmanın en temel yollarından birisi olarak kabul ediliyor.

Mavi yolculuklar, mükemmel deneyimleri size sunacak en uygun tatil yöntemlerinden yalnızca bir tanesidir. Kiralık yat servisleri ile gerçekleştireceğiniz bu yolculuk ile muhteşem bir dünyanın kapılarını ardına kadar aralayabilme şansını yakalayabilirsiniz. Her noktası ayrı bir cennet köşesini andıran Türkiye’nin Ege ve Akdeniz kıyılarında yapacağınız bu yolculuk ile mükemmel keyifli anlar yaşayabilme şansını elde edebileceksiniz. Ultra lüks gulet veya motorlu yatlar ile çıkacağınız bu yolculukta denizin, güneşin ve kumsalların keyfini sonuna kadar sürebilirsiniz. Size özel hazırlanan tur programları sayesinde hem yeni yerler görmenin vermiş olduğu mutluluğu hem muhteşem doğayı hem de tarihi ve kültürel güzellikleri görebileceksiniz. Türkiye’nin özellikle Akdeniz kıyıları mavi yolculuk için ideal alanları barındırıyor. Eşsiz denizin yanı sıra mükemmel bir tarihi de size sunan bu bölge, keyif alabileceğiniz bir tatil deneyimini yaşamanız için uygun olan tüm şartları önünüze sürüyor. Likya uygarlığından başlayan izler, Bizans, Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet döneminin muhteşem harmanı ile buluşarak farklı bir deneyimi size yansıtıyor. Fethiye bölgesi insanların özellikle görmeyi arzu ettiği belli başlı alanları oluşturuyor. Avrupa’nın en çok dikkat çeken tatil bölgesi olarak bilinen Fethiye, mükemmel özellikleriyle size özel fırsatları ayağınıza kadar getiriyor.

Fethiye, aynı zaman da önemli bir mavi yolculuk güzergahı. Sahip olduğu güzellikler ile adını dünyaya duyurmayı başaran Fethiye, Ölüdeniz ve Kelebekler Vadisi gibi iki mükemmel koyu ile de mavi yolculukların en önemli rotalarını barındırıyor. Fethiye Ölüdeniz yat kiralama servisleri ile yapacağınız bu gezintide Avrupa’nın en dikkat çeken plajı konumunda ki Ölüdeniz’in keyfini sürebilirsiniz. Babadağı’n eşsiz manzarası ışığında Ölüdeniz’in ince kumlu plajları size unutulmaz bir tatil deneyimi sunacaktır. Çam ağaçları ile kaplı vadiden aşağı doğru indiğiniz de Ölüdeniz’in tüm güzelliği sizi bekliyor olacak. İsterseniz bu muhteşem bölgeyi kuş bakışı olarak da görebilirsiniz. Ölüdeniz denildiğinde akla gelen ince kumlu plajı, muhteşem doğası ve berrak deniz olacaktır. Mükemmelliğin yansıdığı bu alanda eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Mavi yolculuk sırasında Ölüdeniz’in eşsiz plajı olan Kıdrak Koyu’nun da keyfini sürebilirsiniz. Yine bu bölgede var olan Kelebekler Vadisi’ne yapacağınız mavi yolculuk size enfes bir deneyim sunacaktır. Temmuz ve Ağustos ayında bölgeye giderseniz Kelebekler vadisinde kaplan kelebeklerinin muhteşem birikmesini izleyebilmeniz mümkün. St Nicholas adası da görülebilecek alanların başında kendine yer bulur. Kısacası Fethiye bölgesinde yapacağınız gezinti ile unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz. Fethiye bölgesinde başlayan tur yalnızca bu bölgeyi içine almıyor. Bunun yanı sıra Akdeniz’in diğer bölgeleri ve Ege kıyılarına uzanan uzun süreli yolculuklara da kendinizi hazırlayabilirsiniz. Antalya, Kemer, Kaş, Kalkan, Kekova gibi muhteşem kıyıların keyfini sürebileceğiniz gibi Datça, Didim, Marmaris, Bodrum, Yunan adalarına kadar uzanan geniş çaplı turlara da katılabilirsiniz. Fethiye’nin muhteşem doğasında başlayan ve yine bir o kadar muhteşem alanları içerisine alan bu gezi programında mavi yolculuğun size vermiş olduğu harika huzurun keyfine varabilirsiniz. Eğer amacınız şehrin stresinden kurtulup muhteşem bir doğayla baş başa kalmaksa Fethiye en ideal bölgelerin başında kendine yer bulacaktır. Tek yapmanız gereken bölgenin muhteşem doğasında mükemmel bir deneyim yaşayabilmek olacaktır.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, Kastamonuspor 1966'dan 3 puanı kaptı
Sonraki Haber Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka'da STK'larla bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?