ANA SAYFA > SPOR > Okullar Kano Birinciliği Karşıyaka'da başladı

Okullar Kano Birinciliği Karşıyaka'da başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okullar Kano Birinciliği Karşıyaka'da başladı

Türkiye Kano Federasyonu, Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürlüğü iş birliği ve Karşıyaka Belediyesi katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Okullar İzmir İl Birinciliği Yarışları ile Durgun Su ve Deniz Kanoları Yarışları” bugün Karşıyaka’da başladı.

Mavişehir'deki Karşıyaka Belediyesi Su Sporları Merkezi’nde düzenlenen yarışlara Çeşme Özel Bilgi Koleji, Oğuzhan Özkaya Koleji, Mektebim Koleji, Kent Koleji,TED Urla Koleji, Mustafa Bahçeli Ilıca Ortaokulu, Sıdıka Kelam Ortaokulu, Çeşme 16 Eylül Ortaokulu, Bornova Anadolu Lisesi, Boğaziçi Koleji , Yahya Kerim Onart, Teknik ve Mesleki Kız Lisesi, Çiğli Rotary Mesleki Teknik Anadolu Lisesi , Özel Ege Aktif Temel Lisesi, İzmir Saint Joseph, Fransız Lisesi, Mavişehir Doğa Koleji Bilim Kampüsü, Karabağlar Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi, Atatürk Spor Lisesi, Eşrefpaşa Anadolu Lisesi, Fen Bilimleri Temel Lisesi ve Özel Ege Sistem Temel Lisesi'nden gelen sporcular katıldı.
Yarışların ardından dereceye girenler İzmir’i temsilen Mayıs ayında düzenlenecek olan Türkiye Kano Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber GDZ Elektrik muhtarları dinlemeyi sürdürüyor
Sonraki Haber Karşıyaka Yönetim Kurulu divan üyelerine bilgi verdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?