ANA SAYFA > SPOR > Okta: İlk yarıyı galibiyetle bitirmek istiyoruz

Okta: İlk yarıyı galibiyetle bitirmek istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okta: İlk yarıyı galibiyetle bitirmek istiyoruz

Karşıyaka'da Teknik Direktör Halim Okta, Kırklarelispor maçını kazanarak ilk yarıyı galibiyetle bitirmek istediklerini söyledi.

Kırklarerispor maçını çok önemsediklerini ifade eden Okta, "Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Bizim için çok önemli bir maç. İlk yarıyı galibiyetle bitirip hem moral kazanabiliriz hem de diğer sonuçlara göre son üçün üstünde de bitirme ihtimalimiz olabilir. Ama biz bütün hazırlıklarımızı kazanmak üzerine yapıyoruz" dedi.

Okta, şu an bulundukları sıralamanın hedeflerinin gerisinde olduğunu kaydederek, "Geçen süreçte başarılı maçlar çıkardığımızı, bazı maçlarda da hak etmediğimiz sonuçlar olduğunu düşünüyorum. Eğer girebildiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik, şu anda birkaç puan daha önde olabilirdik. Bu da bizim hedefimiz olurdu. Karşıyaka'ya geldiğimde devreyi 14-15 puan civarında kapatırız diye tahmin ediyordum ama son haftada rakibimizi yenersek 13 puanda olacağız" diye konuştu.

Tayfun Pektürk'ün sakatlığı bulunduğunu ve bugün MR çekildiğini anlatan Okta, Tayfun'un durumunun MR sonucuna göre netleşeceğini, Abdülhamit Yıldız'ın da sarı kart cezası nedeniyle maçta forma giyemeyeceğini dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka mazbatasını aldı, göreve başladı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da Jones ülkesine gitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?