ANA SAYFA > SPOR > Okta: Fethiyespor maçı biraz daha zor bir maç olacak

Okta: Fethiyespor maçı biraz daha zor bir maç olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okta: Fethiyespor maçı biraz daha zor bir maç olacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup 16.haftasında Fethiyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Karşıyaka'da Teknik Direktör Halim Okta ''Hiçbir maç kolay değil, her maçın kendine göre bir zorluğu var ama Fethiyespor maçı biraz daha zor bir maç olacak" dedi.

Fethiyespor'un zorlu rakiplerden olduğunu anlatan Okta, sakatlığı nedeniyle hafta başından beri antrenmanlara katılmayan Abdülhamit Yıldız'ın durumunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini ifade ederken, bir başka defans oyuncusu Metin Peker'in de sakatlığının bulunduğunu çalışmalarını doktor kontrolünde sürdürdüğünü söyledi. Eksiklikler nedeniyle zor şartlarda hazırlıklarını sürdürdüklerini anlatan Halim Okta, "Bu maçı mümkün olduğunca iyi şartlar altında bitirmek istiyoruz. Fethiyespor deplasmanında taraftar desteğine ihtiyacımız var. Onlar bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyor. Orada da yanımızda görmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bunu her fırsatta söylüyorum. Bu deplasmandan yüzlerinin akıyla çıkacaklarına inanıyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'nin lezzetleri İzmir'de vitrine çıkıyor
Sonraki Haber Flamingo ve Deniz börülcesi Yürüyüşü 10 Aralık'ta

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?