ANA SAYFA > GÜNDEM > Okan Yüksel Parkı açılıyor

Okan Yüksel Parkı açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okan Yüksel Parkı açılıyor

Karşıyaka Belediyesi; İzmir basınının duayenlerinden, Karşıyakalı usta şair ve yazar Okan Yüksel’in adını, Şemikler Mahallesi 6287 Sokak’ta yapımı tamamlanan parka verdi. 925 metrekare arazi üzerinde oluşturulan, çocuk oyun alanı ve spor aletlerinin de bulunduğu park, 19 Ekim Perşembe günü saat 17.30’da törenle hizmete açılacak.

Topluma hizmet etmiş değerleri yaşarken onurlandırmayı gelenek haline getirdiklerini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Kentimizde yetişen değerlerin isimlerini gelecek kuşaklara aktarmaya, vefa geleneğimizi yaşatmaya devam ediyoruz. Belediye Meclisimizde oy birliği ile aldığımız kararla, değerli gazeteci, şair ve yazar Okan Yüksel’in adını çok sevdiği Karşıyaka’da ölümsüzleştireceğiz. Saygı, sevgi ve vefasını göstermek isteyen tüm İzmirlileri törenimize bekliyoruz” dedi.

Okan Yüksel de “Benim için çok anlamlı olan, Belediye Meclisi'nde parti ayrımı yapılmaksızın tüm meclis üyelerinin oy birliği ile kabul ettiği bu madde için başta; Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları ile Şemikler Mahallesi Muhtarı ile üyelere ve tüm Karşıyakalılar'a, izmirliler'e ve Türkiye'nin güzel insanlarına teşekkür ederim” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trifunovic: Bu dar rotasyon bize ileride sıkıntı yaşatabilir
Sonraki Haber Çeşme, Aşk Festivali ile renklenecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?