ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Oğuz Tunç engelliler için Karşıyaka'da sahnede

Oğuz Tunç engelliler için Karşıyaka'da sahnede

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Oğuz Tunç engelliler için Karşıyaka'da sahnede

Kuruluşundan bu yana sosyal projeler üreten İzmir Karşıyaka Yalı Lions Kulübü, işitme engelliler yararına oyun sahneye koyuyor. ''Hayallerim, Aşkım ve Sen'' filminin unutulmaz oyuncusu Oğuz Tunç, tek kişilik oyunu “Bilim Barıştır” Einstain ile Karşıyaka’da sahne alacak. 14 Aralık 2017 Perşembe günü Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi’nde sahneye konulacak oyunun geliri işitme engellilere verilecek.

Yazım, yönetim ve sahne tasarımını Ümit Denizer ile Turgut Denizer’in yaptığı Einstein adlı oyunda sanatçı Oğuz Tunç, seyircileri dostları kabul ederek bilim adamının hayatından kesitler anlatıyor. Gösterime sunulduğu günden bu yana büyük beğeni toplayan oyun, Karşıyaka’da sosyal projeye katkı sağlamış olacak.

Sanata destek olurken engellilere de sahip çıktıklarını belirten Karşıyaka Yalı Lions Kulübü Başkanı Hakan Akyıldız, “Geçtiğimiz ay otistik çocuklar yararına etkinlik gerçekleştirmiştik. Şimdi de engelliler spor kulübü yararına tiyatro sahneliyoruz. Çocukluğunda başladığı sahne deneyimi ile pek çok dizi ve filimde rol alan Oğuz Tunç’un oynadığı oyunu Karşıyaka’da sahneye koyacak. Sanatı seven tüm dostları oyunu izlemeye bekliyoruz” dedi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuklar istedi, Başkan Akpınar yaptı
Sonraki Haber Karşıyaka’da Mahmut da TFF’ye gitti…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?