ANA SAYFA > SPOR > O ARTIK KARŞIYAKALI

O ARTIK KARŞIYAKALI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
O ARTIK KARŞIYAKALI

Engelli sporu Para-Tekvando'da Dünya Şampiyonluğu bulunan ve önümüzdeki hafta Rusya'da yapılacak turnuvada bu ünvanını korumak isteyen milli sporcu 35 yaşındaki Turan Erdoğan’a Karşıyaka Belediyesi sahip çıktı.

Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Dünya şampiyonumuza her konuda destek olacağız. Bundan sonra Karşıyaka'yı temsil edecek" dedi.

BELEDİYE DESTEKLEYECEK
2009 yılında başladığı Para-Tekvando'da üstün performans gösteren ve Milli Takıma seçilen başarılı sporcu bugüne kadar 1 Dünya, 1 Avrupa ve 6 defa da Türkiye şampiyonluğu kazandı. 21 Haziran'da Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak Para-Tekvando Dünya Şampiyonası'na hazırlanan Erdoğan'a bu süreçteki en büyük destek Karşıyaka Belediyesi'nden geldi. Latife Hanım Köşkü Anıevi'nde milli sporcu ile buluşan Başkan Akpınar, Erdoğan'ın bundan sonra belediye tarafından destekleneceğini söyledi.

"YENİ ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK"
Şampiyon tekvandocuya sahip çıkan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Turan'ı her anlamda destekleyeceğiz ve yanında olacağız. Kendisinin bize yeni şampiyonluklar getireceğinden şüphemiz yok. Onun öncülüğünde Karşıyakamızdan daha nice dünya şampiyonları çıkacak. Karşıyaka, işitme engelli kardeşlerimizin dans edebildiği, görme engelli bir evladımızın özgürce bisiklet sürebildiği bir kent. Şimdi de fiziksel engelli bir kardeşimiz dünya şampiyonluğu için ter dökecek. Farkımız bu" dedi.

"TEŞEKKÜRLER BAŞKAN"
1993 yılında geçirdiği talihsiz iş kazası sonucu sağ elini kaybeden Turan Erdoğan hayata spor ile tutunduğunu belirterek, “O zor süreçte para-tekvando ile tanışmam hayatımı değiştirdi. Karşıyaka Belediyesi ve Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar kendimi tamamen bu spora adamam için önemli bir fırsat sundu. Sporcunun yanında olduğunu gösteren Başkan Akpınar'a teşekkür ederim" dedi.

MOSKOVA’YA GİDİYOR
Karşıyaka Belediyesi tarafından desteklenen Dünya Şampiyonu Para-Tekvando'cu Turan Erdoğan’ı, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ikinci Dünya Şampiyonluğunu kazanması dileğiyle Moskova’ya uğurladı. Başarılı sporcu 21 Haziran’da yapılacak olan şampiyonada dereceye girmek için mücadele edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR ESKİŞEHİR'DE
Sonraki Haber HASAN TAHSİN GAZETECİLİK YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?