ANA SAYFA > EĞİTİM > Muzaffer İzgü Anaokulu açıldı...

Muzaffer İzgü Anaokulu açıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muzaffer İzgü Anaokulu açıldı...

Karşıyaka Belediyesi'nin kentin dört bir yanında hizmet veren Karşıyaka'nın Filizlderi Anaokulları'na bir yenisini daha ekledi ve 6.sı olan "Karşıyaka'nın Filizleri Muzaffer İzgü Anaokulu" törenle hizmete açıldı.

Karşıyaka Mustafa Kemal Mahallesi'nde açılan Karşıyaka Filizleri Muzaffer İzgü Anaokulu'nun açılışında konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Çocuklarımıza güzel bir gelecek kurabilmek en büyük idealimizdir. Bugün açtığımız anaokulunda; Atatürk değerlerinin en büyük savunucusu olacak, Muzaffer İzgü gibi bir değerin ışığıyla aydınlanacak evlatlar yetiştireceğiz. “Karşıyaka’nın Filizleri Muzaffer İzgü Anaokulu” hayırlı, uğurlu olsun" dedi. .

Karşıyaka Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Mahallesi, Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde inşa edilen anaokulu toplam 624 metrekare kullanım alanına sahip. İki katlı binada grup odaları, etkinlik alanı, oyun bahçesi, uyku odaları ve yemekhane gibi bölümler bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Yücel’e Türk Kızılayı'ndan şükran plaketi…
Sonraki Haber Muazzez İlmiye Çığ, Karşıyaka'da Atatürk’ü anlatacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?