ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ'dan Ali Erten'e stat sitemi

Mutlu Altuğ'dan Ali Erten'e stat sitemi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ'dan Ali Erten'e stat sitemi

Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, kulübe yıkılan Yalı'daki tesislerin yerine yapılması planlanan ancak açılan davalar yüzünden inşaatı durdurulan yeni Karşıyaka Stadı ile ilgili Ankara'da temaslarda bulunan İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten'e sitem etti.

Başkan Altuğ, "Stat Karşıyaka'yı ilgilendiren bir konu ama Ali Erten kulüple ortak hareket etme ihtiyacı duymuyor" dedi.Kendilerinin de statla ilgili sürecin takipçisi olduklarını ancak yeni bir gelişme olmadığı sürece, sürekli aynı bilgileri paylaşma ihtiyacı duymadıklarını belirten Başkan Altuğ, "Aramızda koordinasyon yok. Oysa stat konusunda bağımsız hareket ederek değil, yönetim ve divan kuruluyla ortak çalışma yapıp birlikte hareket ederek sonuç alınır" diye konuştu. Kastamonuspor 1966, Tokatspor ve Sarıyer galibiyetlerinin primlerini henüz dağıtamayan Karşıyaka'da yurt dışında bulunan Altuğ, oyunculara bir miktar ödeme yapılacağını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Metro AŞ'de toplu iş sözleşmesi imzalandı
Sonraki Haber Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Bornova’da tartışıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?