ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: Tüm sistemi emanet edecek hoca arıyoruz

Mutlu Altuğ: Tüm sistemi emanet edecek hoca arıyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: Tüm sistemi emanet edecek hoca arıyoruz

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ "Biz teknik direktör belirlemeye çalışmıyoruz. Futbolda tüm sistemi emanet edecek hoca arıyoruz" dedi.

Karşıyaka'nın Başkanı Mutlu Altuğ, ilk görüşmede anlaşma sağlanamayan Okan Şahingöz ve henüz sözleşme teklifi yapılmayan Mahmut Temur'a açık kapı bıraktı.

İki oyuncuyla bizzat görüşeceğini söyleyen Başkan Mutlu Altuğ, "Takımda kalmalarını istiyoruz. Okan'la tekrar bir araya gelip orta yolu bulmaya çalışacağız. Mahmut'a da teklif sunacağız" dedi. Henüz yeni teknik direktörü belli olmayan yeşil kırmızılı takımın başkanı, "Türkiye'nin tanıdığı bir isim üzerine yoğunlaştık. Hafta sonuna kadar belirsizlik ortadan kalkar. Biz teknik direktör belirlemeye çalışmıyoruz. Futbolda tüm sistemi emanet edecek hoca arıyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Doğan: Adaletin bu mu Kocaoğlu?
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Trifunovic ile masaya oturuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?