ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: Hidayet Türen, haddini aşan sözler söylemiş

Mutlu Altuğ: Hidayet Türen, haddini aşan sözler söylemiş

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: Hidayet Türen, haddini aşan sözler söylemiş

Karşıyaka'nın Başkanı Mutlu Aktuğ, deplasmanda 1-1 beraberlikle kaldıkları Aydınspor 1923'ün başkanı Hidayet Türen'in açıklamalarına tepki gösterdi.

Aydınspor 1923 Başkanı Türen'in yerel medyaya verdiği demeçte Karşıyaka'nın beraberlik golünden sonra protokol tribününde çıkan gerginlik nedeniyle kendilerini suçladığını söyleyen Başkan Altuğ, şöyle dedi: "Biz sağduyulu davranıp maçın ardından açıklama yapmak istemedik ama Hidayet Türen, haddini aşan sözler söylemiş. Asıl onların ilk golden sonra üzerimize atlamadıkları kaldı. Biz ise attığımız golden sonra abartılı sevinç göstermedik."

Müsabaka sırasında protokol tribünde Aydınspor 1923 formalı ve atkılı kişiler olduğunu belirten Başkan Altuğ, şöyle devam etti: "Protokolde adı üstünde protokole mensup insanlar oturur. İlk yarıdaki maç için bize kurulup gelmişler. Attığımız golün ardından provoke edip olay çıkarmaya çalıştılar. Önce kendi kapılarının önünü süpürüp protokol adabını öğrensinler. Yaptıkları yavuz hırsız misali oldu. Maç öncesi bastıkları bilette Karşıyaka adının yazılışı bile baştan provokasyondu. Soyunma odamızın önünde plastik torpiller patlattılar. Kulübü temsil eden başkanlar, verdikleri demeçlerde daha dikkatli, sorumlu davranmalı."

Maçtaki beraberlik golünün ardından protokolde yaşanan gerginlik sonrası tribünden çıkartılan Karşıyaka 2. Başkanı Yener Eyüboğlu ise gol sevinçlerinde rakip takıma hakaret etmediklerini ifade ederken şöyle konuştu: "Gol olunca doğal olarak sevindik. Bütün şeref tribünü üzerimize geldi. Aydınspor 1923 Başkanı Hidayet Türen de kalkıp kimseyi sakinleştirmeye çalışmadı. Bizi çiçeklerle karşıladıklarını iddia edenler bir taraftarımızın başına şişe atıp hastanelik etti. Evlerin balkonlarından bile taraftarımızın üzerine taş atıldı."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cinayete kurban giden Ahmet'i arkadaşları sınıfında andı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka rövanşı aldı turu geçti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?