ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: Ankaragücü'nü yenersek play off hedefini daha da yukarı çekebiliriz

Mutlu Altuğ: Ankaragücü'nü yenersek play off hedefini daha da yukarı çekebiliriz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: Ankaragücü'nü yenersek play off hedefini daha da yukarı çekebiliriz

Karşıyaka'da başkan Mutlu Altuğ "Ankaragücü engelini kayıpsız geçersek play off hedefini daha da yukarı çekebiliriz" dedi.

Karşıyaka, lider Gümüşhanespor'u 1 puan geriden takip eden rakibini de yenmek istiyor. Taraftarlar, pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak kritik mücadele öncesi tribüne en az 10 bin kişi çekebilmek için biletlerin 15-20 TL'den 10 TL'ye çekilmesi talebinde bulundu. Yönetimin de taraftarın çağrısına uyup bilet fiyatlarını düşürmesi bekleniyor.

Tuzlaspor galibiyetiyle sezonun geri kalan kısmının öneminin daha da arttığını söyleyen Kulüp Başkan Mutlu Altuğ, "Bundan sonrası daha önemli. Ankaragücü engelini kayıpsız geçersek play off hedefini daha da yukarı çekebiliriz" dedi. Futbolculara olan prim borcu 6 maça çıkarken Başkan Altuğ, bu konuda şunları söyledi: "Primleri zaman içinde ödeyip sıfırlamak istiyoruz. Futbolculara geçtiğimiz kasım ayında yaşanan antrenman boykotlarıyla ilgili ceza kesmiştik. Ama cezaları uygulamaya koymadık. Takımın performansına göre artı veya eksi değerlendirmede bulunacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İFOD üyeleri 30.yılı kutluyor
Sonraki Haber Fulya-Altar Toker'e amca acısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?