ANA SAYFA > GÜNDEM > Mülkiyelilerden Akpınar’a ''Üstün Hizmet Ödülü''

Mülkiyelilerden Akpınar’a ''Üstün Hizmet Ödülü''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mülkiyelilerden Akpınar’a ''Üstün Hizmet Ödülü''

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Mülkiyeliler Birliği Derneği İzmir Şubesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla anlamlı bir ödülle onurlandırılacak. Başkan Akpınar’a, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Cumhuriyet’e hizmetlerinden dolayı “Üstün Hizmet Ödülü” verilecek.

Mülkiyeliler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Ebru Kulalıoğlu ve Duygu Şengül, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı makamında ziyaret ederek, örnek hizmetleri için bu ödülü vermeyi kararlaştırdıklarını açıkladı. Akpınar, ödülü takdim edilmek üzere, 27 Ekim Cuma günü saat 18.00’de dernek binasında gerçekleştirilecek 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu’na davet edildi ve ödülü, Dernek Başkanı Tuncay Yeşilbaş’ın takdim edeceği belirtildi.
 
Ödüle gerekçe olarak; Arena Spor Salonu’nun adının Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu olarak değiştirilmesi; Büyük Önder Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanım’ın hem Anneler Günü’nde hem de Kadınlar Günü’nde özel etkinliklerle anılması; Zübeyde Hanım Kabri’nde yetiştirilen çiçeklerin 10 Kasım’da Anıtkabir’e götürülmesi; ‘Öğrenmenin yaşı yok’ sloganıyla mahalle merkezlerinde yetişkinlere verilen okuma-yazma kursları; Kadınlar Günü çerçevesinde yürütülen ‘Sana ne’ temalı kampanya; Karşıyaka’nın Filizleri Projesi; Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü; Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi; Aktif Şehir; Avrupa Şeref Bayrağı ve Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası’nın kuruluşu gibi, her alanda gerçekleştirilen örnek hizmet ve projeler gösterildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı değerleri ve Cumhuriyetimizi yaşatmak için mücadele ediyoruz. Her adımımızda Atamızın çizdiği yoldan ilerleyerek, sözlerini rehber edinerek halkımıza hizmet sunuyoruz. Bu duruşumuzun böyle özel bir ödülle onurlandırılmasından büyük gurur ve mutluluk duydum. Mülkiyeliler Birliği Derneği İzmir Şubesi’ne çok teşekkür ediyorum. Yaşamım boyunca aldığım en özel ödüllerden biri olacak” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü İsa Gürler göreve başladı
Sonraki Haber Başkan Mutlu Altuğ’tan taraftar kampanyasına açıklama…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?