ANA SAYFA > ÇEVRE > Muhtarlar istedi, belediye yaptı

Muhtarlar istedi, belediye yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhtarlar istedi, belediye yaptı

Karşıyaka Belediyesi, 6 ayda 18 mahallede yol yenileme çalışması yaptı. Muhtarlıklar ile işbirliğinde gerçekleştirilen hizmetler, vatandaşları da memnun etti.

Sene başından bu yana altyapı hizmetlerine aralıksız olarak devam eden Karşıyaka Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yaptığı çalışmalarla fark yarattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, muhtarlar ve halkın ilettiği talepler de dikkate alınarak, Ocak ayı itibariyle 18 mahalledeki sorunlu sokaklar elden geçirildi.

Örnekköy, Şemikler, Zübeyde Hanım, İnönü, Demirköprü, Mustafa Kemal ve İmbatlı gibi mahallelerde, toplam 3 bin 400 metrekarelik alanda asfalt yama çalışması yapıldı. Kentsel dönüşüm ve farklı kurumların altyapı çalışmaları gibi çeşitli nedenlerle bozulan yolların yenilenmesi için 638 ton asfalt malzeme kullanıldı. Yaz aylarının gelişiyle birlikte çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetlerini hız kesmeden sürdürecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sokaklarımızı daha da güzelleştirmek ve çağdaş bir görünüm kazandırmak için çalışıyoruz. Halkımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talep ve öneriler doğrultusunda daha modern ve huzurlu bir Karşıyaka bizim öncelikli görevimiz. Gece gündüz demeden, aralıksız olarak, hep aynı azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Voleybol Şubesi Tahkim'e gitti...
Sonraki Haber KSK'de Hakan Kuş tamam sırada Abdülhamit var...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?