ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Misina nedir, ne işe yarar?

Misina nedir, ne işe yarar?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Misina nedir, ne işe yarar?

Balık tutmayı sevenlerin en çok kullandığı iki yöntemden birisi de olta ile balık yakalamaktır. İkinci yöntem ise büyük balıklar için geçerli olan bir yöntem zıpkın ile vurarak balık yakalama yöntemidir.

Milyonlarca balık çeşidinin denizlerimizde barındığı şu günlerde balıkçılara olan av yasağı ile birlikte balık fiyatlarının pahalanması ise insanları balık tutarak para kazanma ya da kendisi taze olarak yemek fırsatı sunmuş oluyor. Oltalarda kullanılan sistemlerin ise teknolojinin de gelişimi ile birlikte gelişmesi ise balığı tutarken su altını mikro kameralar sayesinde izleme imkanını sağlıyor.

Oltanın en önemli parçalarından olan misina ise balığın yakalanmasındaki en büyük rolü oynuyor. Çeşitli büyüklerdeki balık boyutlarına göre üretilmiş olan bu ürünler balığın en kolay şekilde oltanın ucundan çekilmesini sağlıyor.

Yeni misina sayesinde birbirinden farklı kalınlıklar ile üretilen bu ürünler balık tutan insanlar açısından en büyük yardımcı oluyor. Balığın direnmesi durumunda kopma ihtimali de bulunan misina anlaşılacağı üzere oltanın ve balık yakalamak isteyen bir kişinin kullanması gereken en önemli ürünlerden birisidir.

En uygun misina çeşitlerini görmek istiyorsanız https://www.avbaliksepeti.com/kategori/olta-misinalari sitemiz üzerinden bir araştırma yapabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber CHP'li Balbay: İzmir'den elinizi çekin
Sonraki Haber Abiye ayakkabılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?